Voorbeelden...

Op deze pagina diverse voorbeelden van films die Broadcasts, onderdeel van www.viacommunio.com de laatste tijd heeft gemaakt. Variërend van lokale, tot internationale producties, voor zowel MKB als grootbedrijven. Vaak in combinatie met geschreven materiaal voor onder andere magazines en nieuwsbrieven van klanten. 

Internationale introductie

Europese introductie van Texas Digital Systems Europe. Narrator, de bekende BBC-corifee Chris Brooker, die we voor meer internationale producties inschakelen. 

Spectaculaire tocht ondergrondse tunnels in Harderwijk

Bij werkzaamheden rond de historische stadsmuur van Harderwijk, zijn er ondergrondse tunnels gevonden, waarvan men dacht dat die allang niet meer bestonden. Broadcasts ging samen met archeoloog Maarten Wispelwey op onderzoek uit en vond ze. Het werd landelijk nieuws. Een unieke reportage. Op het tumbnail is de archeoloog te zien, vlak voordat hij zijn ontdekkingen doet. 

Overzicht? Dan maar de lucht in

Wil je meer overzicht hebben van je fabriek, je bedrijfsterrein, een feest of iets anders? Laat ons dan 'ns een mooie droneopname maken. Zoals bij deze fabriek van Klaremelk, ca. 45 meter hoog. Gefilmd in januari 2020 op een mooie dag. Wij mogen tot 50 meter hoog vliegen en dat is meestal genoeg voor onze opdrachtgevers. Moet het nog hoger? Dan hebben we ook een oplossing samen met onze collega's. Binnenkort is ook het eindresultaat van deze fabriek te zien. 

Introductie van seminar

Jaarlijks ontvangt Drabbe te Nootdorp, groothandel in allerlei handvatten in verschillende materialen, duizenden cursisten. Omdat directeur Maarten Drabbe er niet altijd bij kan zijn, verzocht hij ons om een kennismakingsfilm te maken. Dit is de webversie. Script, regie en voice-over Dick Maes Broekema, camera en montage, Rinske Brons.

Promotie restaurant

Restaurant De Admiraal wil wat meer laten zien van haar kunnen en de plaats waar zij zich bevindt: aan de nieuwe Boulevard van Harderwijk. Script en voice over Dick Maes Broekema, inclusief drones.   

Wandelen met Nelieke Life Coaching

Nelieke Koomen gaat het liefst aan de wandel met haar coachees. Voorstander van een heldere aanpak onder het wandelen en daarom letterlijk een 'buitengewone' coach. We gingen een dagje met haar stappen op het Beekhuizer Zand in Hierden. Het werd een opmerkelijke middag met een opmerkelijke coach. Dick en Nelieke werken ook samen in het project www.wendbaar.nu 

Werking van een machine

DialiocID (Nieuwegein, Harderwijk), introduceert een dispenser/computerprogramma waarmee barcodes in bibliotheekboeken razendsnel worden omgezet in RFID-labes. Gefilmd op locatie met speciale lampen. Script, camera en montage: Dick Maes Broekema, voice-over: Mike Porter (UK)

Kennismaking psycholoog

Claudine Bonnet heeft een coachingspraktijk en wilde die breder onder de aandacht brengen. Via Communio maakte een nieuwe website voor haar en Broadcasts een aansprekende nieuwe film. Deze is inmiddels op haar site duizenden keren bekeken.  

Internationale Corporate film

Internationale introducitie film voor DialocID/ A&A Holding. Een onderneming die onder anders is gespecialiseerd in toegangspoortjes voor winkels en geavanceerde RFID-systemen voor onder andere bibliotheken. Zij levert deze in de hele wereld. 

Promotiefilm voor  sportschool. 

Promotiefilm voor Sportcentrum Iedema in Harderwijk: regie, camera Kay Lee Yung, montage Broadcasts

Uitleg complex productieproces

Torrefaction is een een proces waarbij struiken, hout en oud hout worden getransformeerd tot briketten, pallets en houtskool. Deze film is bijna 36000x bekeken: de proeffabriek stond in Steenwijk en is inmiddels verplaatst naar de UK. De film is inmiddels een dé standaard in de wereld voor iedereen die meer wil weten over dit proces. 

Animatie productieproces 

Holbox, producent van displays te Echt (L) wilde op eenvoudige wijze laten zien wat er bij de productie ervan komt kijken. Het werd een animatieproductie Rol van Broadcasts: script, uitvoering: Trick Design. Voice-over: Godelieve en Dick Maes Broekema

Uitnodiging werkgevers 

Digitale Distributie medicijnen

KLS, inmiddels overgenomen door een ander bedrijf, verkoopt installaties waarmee foutloos medicijnen op rol volgens recept automatisch worden klaargemaakt. Een internationale productie, gefilmd in Italië, Spanje, Frankrijk, Zweden, USA en Nederland. Voice-over en anchorman: Chris Brooker. Opnamen van hem vonden plaats in onze studio in België.

Toeristische promotiefilm Engels

Engelstalige promotiefilm Havendienst Harderwijk. Bijdrage Broadcasts: Script, regie, camera en montage. Voice-over: John Cassidy (Belgium)  

Toeristische promotiefilm Duits

Duitstalige promotiefilm Havendienst Harderwijk. Bijdrage Broadcasts: Script, regie, camera en montage. Voice-over: Kurt Woischytzky (Berlin, Germany)